Service

INTERN TRANSPORT, E.D.

SERVICE EN ONDERHOUD

De monteurs van GJ Heftruckservice B.V. weten dat gedegen onderhoud erg belangrijk is. Een goed onderhouden machine heeft minder te maken met problemen en staat daardoor ook minder vaak stil. De kwaliteit van het onderhoud is ook belangrijk wanneer we het hebben over de levensduur en de prestatie van een machine. Goed onderhoud zorgt er dus voor dat u zonder oponthoud door kunt gaan met uw werk, dat uw machine beter presteert tijdens zijn werkzaamheden en dat de machine langer mee gaat.

Aan een goed onderhouden intern transport machine is vaak ook preventief onderhoud gedaan, waardoor u volledig op uw machine en de veiligheid hiervan kunt vertrouwen.

De monteurs van GJ Heftruckservice beschikken over uitleesapparatuur van alle merken heftrucks en hoogwerkers.

GJ Heftruckservice heeft goed ingerichte servicebussen waarmee wij het onderhoud en eventuele reparaties ter plaatse kunnen uitvoeren, zodat stilstand van uw intern transport materieel beperkt blijft. Ook zorgen wij ervoor dat uw intern transport materieel voorzien wordt van de juiste keuring (VA-keur gecertificeerd). Ook voor laadapparatuur en gereedschap.  
Bezoek www.va-keur.nl website voor meer info.

Monteur
We staan voor u klaar!

ERVAREN MONTEURS EN GOED INGERICHTE SERVICEBUSSEN

GJ Heftruckservice heeft een 24 uur service. Dit betekent dat u ons na werktijd altijd kunt bereiken in geval van storingen en of calamiteiten. Om u te ontzorgen kan GJ Heftruckservice b.v. u een onderhoudscontract of serviceabonnement aanbieden. Voor meer informatie hierover kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Onze merken

WAAROM GJ HEFTRUCKSERVICE?

Kwaliteit

Meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van intern transport. Voor vakmanschap, kwaliteit en vertrouwen bent u bij ons aan het juiste adres.

Eigen servicedienst

Met onze goed ingerichte servicebussen kunnen wij het onderhoud en eventuele reparaties ter plaatse uitvoeren, zodat stilstand van uw intern transport materieel beperkt blijft. 

VA keuring

Ook zorgen wij ervoor dat uw intern transport materieel voorzien wordt van de juiste keuring (VA-keur gecertificeerd). Ook voor laadapparatuur en gereedschap. 

Scroll naar boven