Service

SERVICE EN ONDERHOUD

INTERN TRANSPORT, E.D.

ERVAREN MONTEURS EN GOED INGERICHTE SERVICEBUSSEN


De monteurs van GJ Heftruckservice B.V. weten dat gedegen onderhoud erg belangrijk is. Een goed onderhouden  machine heeft minder te maken met problemen en staat daardoor ook minder vaak stil. De kwaliteit van het onderhoud is ook belangrijk wanneer we het hebben over de levensduur en de prestatie van een machine. Goed onderhoud zorgt er dus voor dat u zonder oponthoud door kunt gaan met uw werk, dat uw machine beter presteert tijdens zijn werkzaamheden en dat de machine langer mee gaat.

Aan een goed onderhouden intern transport machine is vaak ook preventief onderhoud gedaan, waardoor u volledig op uw machine en de veiligheid hiervan kunt vertrouwen.

GJ Heftruckservice heeft goed ingerichte servicebussen waarmee wij het onderhoud en eventuele reparaties ter plaatse kunnen uitvoeren, zodat stilstand van uw intern transport materieel beperkt blijft. Ook zorgen wij ervoor dat uw intern transport materieel voorzien wordt van de juiste keuring ( VA-keur gecertificeerd). Ook voor laadapparatuur.  www.va-keur.nl bezoek website voor meer info.

Voor meer veiligheidsitems ( opleidingen, systemen e.d.) zie productgroep “Veiligheid”.

GJ Heftruckservice heeft een 24 uur service. Dit betekent dat u ons na werktijd altijd kunt bereiken in geval van storingen en of calamiteiten.

Om u te ontzorgen kan GJ Heftruckservice b.v. u een onderhoudscontract of serviceabonnement aanbieden. Voor meer informatie hierover kunt u vrijblijvend contact opnemen.